lunes, 23 de febrero de 2015

Rebelión en la granja

Després de fer la primera guerra mundial vam mirar una pel·lícula, aquesta estava inspirada sobre la revolució russa. 
La pel·lícula anava sobre un home que maltractava als seus animals de una granja que tenia, està clar que aquest personatge estava ilustrat en el tsar de la Revolució Russa, però els animals com el poble de rússia no estaven d'acord amb aquesta situació, i per això van inciar una revolució en la que van destronar el tsar a Rússia i a l'home en la granja de la pel·lícula. 
Després de la revolució en els dos casos hi ha un personatge que es fica al davant del poble com el que mana. Tots dos, com Stalin a Rússia i Napoleón a la granja tenen un plantejament de portar el seu poble d'una manera que no s'espera. La seva imatge es vista per tota arreu, a la revolucío hi han fotos de Stalin a tots els llocs públics, i a la pelí·licula el Napoleón fa lo mateix que feia el seu amo, viu a la seva casa, dorm al seu llit una cosa que els animals de la granja no els hi semble bé.
Al final de la pelí·licula els animals es revelen contra Napoleón i el fan fora del seu poder i del totalitarisme que no volien desde bon començament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario