lunes, 23 de febrero de 2015

Crac del 29

El crac del 29 serà un fet històric recordat per sempre, després de disfrutar dels gloriosos anys 20, els americans van caure en plena crisi, allò va ser una gran bomba que va explotar. Tot va començar el 24 d'octubre, el famós "dijous negre", quan la borsa de Wall Street va caure en picat. La majoria de la gent anava als bancs a reclamar els seus diners, però els bancs es veien incapaços de poder tornar-li a la gent lo que era seu.
Aquesta gran crisi es pot relacionar amb la que va explotar a Espanya hi ha part d'Europa, perquè la gent vivia tan bé, que ningú és pensava que això arribaria a passar, eren tots molt imprudents. Però no van ser iguals del tot, a Espanya els més pobres es van fer més pobres i els mes rics encara es van fer més rics, però Estats Units la majoria dels habitants que van caure a la crisi, els més rics van acabar durmint al carrer amb els més pobres..
Una altra diferència es que a Estats Units s'en van adonar més aviat de la crisi i la van poder solucionar de una manera ordenada i no desequilibrada com esta fent Espanya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario